Anem de museus

A la comunitat MOPI ens agrada expressar-nos mitjançant el llenguatge plàstic. 
Mariona Molina.jpg

MARIONA MOLINA

Mestra del MOPI

MOPI

Dibuixar i pintar forma part de la nostra vida; per aquest motiu recentment hem fet un recorregut per la vida i les obres de diferents pintors i escultors com Miró a P3, Tàpies a P4 i Picasso a P5 i, finalment, hem visitat les seves obres d’art anant al museu! 

IMG_7615.jpg

Aproximar-se a una creació plàstica, iniciar l’educació de la mirada, experimentar les possibilitats expressives del llenguatge plàstic, corporal i audiovisual i mostrar la pròpia visió d’una obra d’art han sigut els objectius principals que els docents ens hem plantejat per treballar amb els nostres alumnes. 

 

Mitjançant un repte o provocació inicial com rebre una carta de l’artista proposant-nos convertir l’escola en un museu, ens hem fet preguntes per investigar qui és aquest artista, com són els seus quadres, quines tècniques i colors ha utilitzat i què sentim quan mirem les seves obres.

 

Un cop ens hem posat a la seva pell, reproduint algunes de les seves obres o creant-ne de noves inspirades en els seus quadres, hem creat un museu a l’edifici del MOPI amb les nostres pròpies creacions!

 

Per acabar aquest viatge, hem anat a la Fundació Miró, a la Fundació Antoni Tàpies i al Museu Picasso per veure-hi en directe les obres i quadres que havíem treballat prèviament i ser conscients de l’impacte i la magnitud d’aquests artistes! 

IMG-7600.jpg