top of page
FS_CdFm_4.jpg

L’ADN de Casp a l’esport

PEP GARRID_Director MENOF.jpg

PEP GUARIDO

Director MENOF

MENOF

Tots sabem com n’és d’important fer esport, tant mentalment com físicament, però el plus de fer-lo a l’escola és major perquè aporta inputs diferents. És una manera més de socialitzar-se i en són diversos els motius: jugues amb amics del curs, tens tema de conversa sobre com ha anat el partit o com es prepara el següent cap de setmana, sovint et vénen a animar nois/es del mateix esport de l’escola d’altres edats o d’altres esports però del mateix curs o amics del curs que no fan esport, etc. 

Un altre dels factors importants és l’evolució que un jugador/a de Casp té al llarg de la seva vida esportiva atès que pot arribar als equips superiors (sèniors en cas de bàsquet i futbol sala i júniors en cas de gimnàstica) i/o incorporant-se a la tasca d’entrenador/a d’algun dels equips.

 

Aquest curs dels 46 primers entrenadors/es que tenim, 38 són exalumnes (82%), i dels 27 segons entrenadors o ajudants que no porten cap equip com a primer, 25 són exalumnes o alumnes de batxillerat (92%). A l’hoquei patins tenim entrenadors del CP Congrés i la natació la fem amb monitors del Club Natació Barcelona.

Això possibilita que es creï un ambient especial que molts exentrenadors anomenen l’ADN Casp i aquest clima es pot comprovar els divendres i dissabtes que hi ha partits. Tot conflueix per poder gaudir durant uns moments d’allò que t’agrada, en companya d’entrenadors/s amics, famílies, etc., tot i ser un moment de competició.  

L’esport és una altra pota dins de l’educació dels nostres fills/es i l’escola i les famílies hem de saber acompanyar-los, donar-hi el valor que té i ajudar al fet que sigui compatible amb els estudis acadèmics, què és el primer objectiu però no l’únic, dins de l’etapa educativa a l’escola.

Esperem veure-us per les pistes de Casp animant els nostres equips i també seguint-los a Instagram.

bottom of page