top of page
america-usa-flag-wrinkled-on-dark-background-3d-render.jpg

We look into the future with deep faith and certainty that we will meet again

autora_carme montoliu.jpg

CARME MONTOLIU GIL

Responsable Intercanvi EE.UU.

TQE / BATXILLERAT

Amb aquestes paraules ens vam acomiadar dels directors de les escoles partners jesuïtes dels Estats Units a mitjan maig de 2020. Les severes restriccions de mobilitat internacional  a causa de la pandèmia ens havien obligat a cancel·lar el viatge d’intercanvi als Estats Units. Deixàvem enrere més de 25 anys d'ininterrompuda relació amb les escoles americanes i entràvem en una fase d’incertesa però mai exempta d’esperança. No sabíem quan, però era segur que tornaríem a veure’ns, aquí o allà.

 

Febrer de 2022: We are back. I am open to resuming visits of students from Casp. Fantàstic! Iniciàvem de nou l’obertura a la dimensió internacional dels nostres estudiants amb les escoles de St Ignatius High School (Cleveland), Walsh Jesuit School (Cuyahoga Falls), St John’s Jesuit School and Academy (Toledo) i Archbishop McNicholas (Cincinnati). Un reinici prudent quant a nombre d’alumnes però absolutament engrescador.

 

MAPA.jpg

Al llarg de tres setmanes del passat mes de setembre, divuit alumnes de Casp van poder gaudir de l’estada en famílies i participar activament en la vida acadèmica de les “high schools” americanes: immersió lingüística, obertura a altres realitats multiculturals i adaptació a una vida social on l’esport juga un paper totalment cohesionador. 

 

Ana Maiques,
alumna de 1r BATX. B ens explica la seva experiència

Esperem amb il·lusió el retorn dels alumnes americans cap a la primavera. Gràcies a tots els participants i famílies dels participants per confiar en el programa.

bottom of page