top of page
170526_bat_festa_orla_17.jpg

L'Associació d'Antics Alumnes s'obre a tota la comunitat de Casp

Ofereix serveis dissenyats especialment per als alumnes de batxillerat
202206_AnticsAlumnes_BrunaSalesGemma.jpg

GEMMA BRUNA

Vicepresidenta primera de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp

logo nou antics CASP.png
premi.png
beca.png
dinero.png
orientacion.png
educacion (1).png
educacion (2).png
investigacion.png
montanismo.png
deportes.png
multitud.png
ninos.png

ANTICS ALUMNES

L'Associació d'Antics Alumnes de Casp, amb 79 anys d'història, ha endegat aquest any un canvi important que li ha permès obrir-se jurídicament a tota la comunitat de Casp, especialment a col·lectius de persones vinculades històricament a l'escola però que no són o encara no han deixat les aules. Es tracta, per exemple, dels alumnes de batxillerat o dels professors i el personal que durant anys han estat vinculats a l'escola o que ja s'han jubilat, com també l'alumnat de l'Escola de Música, a qui també hi volem integrar.

 

En el cas dels alumnes de batxillerat, amb els nous estatuts a la mà, ja passen a ser socis convidats de l'Associació d'Antics Alumnes de Casp i, per tant, des d'ara mateix ja poden començar a gaudir dels serveis que els oferim, pensats per al seu creixement humà i el seu acompanyament durant els anys que estan a l'escola i que s'haurà de perllongar també quan marxin.

 

Els antics alumnes de Casp som una xarxa amplíssima de persones de diverses generacions que hem estat formats amb uns valors comuns i l'objectiu de l'associació, entre d'altres fites, ha de ser el de facilitar vincles per compartir experiències, col·laborar i seguir creixent professionalment i personalment, a més d'oferir espais per a la trobada i la reunió.

 

Els alumnes de batxillerat, com a socis convidats, ja tenen un ampli reguitzell de serveis dissenyats especialment per a ells, però estem oberts a noves propostes i suggeriments. La nostra associació és una entitat oberta, que s'articula a través del voluntariat.

 

 

Els serveis adreçats als estudiants de 1r i 2n de batxillerat són els següents:

 

Premi Raimon Algueró als treballs de recerca: premi bonificat econòmicament que s’atorga anualment als millors treballs de recerca vinculats amb els valors socials de l’escola, a favor d’una societat oberta, no discriminatòria, justa, fraternal i solidària.

 

Beca universitària Antics Casp: per cursar els estudis universitaris, des de l’Associació, en consens amb l’escola, es gestiona un màxim de 2.000 € per curs. S’hi han de presentar els candidats i es tindran en compte la situació social i econòmica de la unitat familiar i l’excel·lència acadèmia i l’esforç acadèmic de l’alumne/a.

 

Finançament en els cursos de monitors de colònies i campaments: l’Associació ajuda a finançar els cursos de monitors de colònies i campaments.  

 

Taules d'orientació universitària: un espai de trobada, organitzat per l'Associació, en la qual antics alumnes que estan cursant les diverses carreres o que ja tenen llarga experiència professional resolen dubtes i orienten els alumnes de 2n de batxillerat.

 

Suport personal en orientació universitària: després de les taules d'orientació, els antics alumnes participants són a disposició de l'alumnat que necessita un assessorament en línia més personalitzat.

 

Suport per contactar amb antics alumnes arreu del món: l'Associació ja disposa d'una petita borsa d'antics alumnes que viuen i treballen a l'estranger i que tenim previst anar ampliant per assessorar els estudiants de Casp que projecten fer el mateix.

 

Programa de mentoratge per al treball de recerca: l’Associació posa en contacte alumnes de batxillerat amb antics alumnes sèniors experts en la matèria que és objecte d’estudi.

 

Grup de Muntanya d'Antics Alumnes: un grup obert també als alumnes de primer i segon de batxillerat. Només cal abonar el cost de l'excursió.

 

Torneig esportiu: torneig de futbol sala entre antics alumnes i també equips d’alumnes de batxillerat.

 

Festa de l'Orla: col·laboració de l’Associació d’Antics Alumnes en aquest esdeveniment; adreçat als alumnes que finalitzen el batxillerat a l'escola.

 

Borsa de cangurs i classes particulars: disposem d'una borsa oberta que posa en contacte antics alumnes o alumnes de batxillerat amb altres alumnes de l'escola o infants que necessiten classes particulars o servei de cangur.

 

Per a qualsevol informació us podeu adreçar al despatx de l'Associació, a través del telèfon 933183704 o enviar un correu a antics.casp@fje.edu. Ens podeu seguir per Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin.

Beca
Menof Formacio
Hostalets de Balanya
Jornada Orientacio
Reunió
Premiats
bottom of page