top of page
acceso-academia-gestion-elearning-estudiantes-universitarios-extranjero.jpg

S’obre un fons per seguir finançant la beca universitària Antics Casp per a alumnes de batxillerat

202206_AnticsAlumnes_BrunaSalesGemma.jpg

GEMMA BRUNA

Vicepresidenta primera de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp

logo nou antics CASP.png

ANTICS ALUMNES

L’objectiu és finançar el primer curs universitari d'antics alumnes que passin dificultats econòmiques i que, alhora, obtinguin resultats excel·lents.

Des de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp s’ha creat un fons de donacions, obert a tota la comunitat de l’escola, per garantir, en els propers anys, la continuïtat de la Beca Universitària Antics Casp que vam posar en marxa fa un any i que s’adreça als alumnes de batxillerat.

 

La finalitat d'aquesta ajuda és finançar el primer curs universitari de l'alumnat ‒associats a partir de la finalització dels estudis a l'escola‒ amb famílies que estiguin passant per dificultats econòmiques i que, alhora, tinguin un resultats acadèmics excel·lents.

 

Aquesta iniciativa, que va es va crear gràcies a l’aportació econòmica inicial d’un antic alumne de l’escola, ha permès aquest any becar el primer curs universitari d’una antiga alumna de Casp, que fa només un any estudiava segon de batxillerat.

 

La designació de la beca, a la qual van optar quatre alumnes, a finals del curs escolar anterior, s'ha concedit a partir de la decisió d'un comitè conjunt entre l'Associació d'Antics Alumnes de Casp i la direcció de l'escola.

 

Aquest fons de donacions, impulsat des de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp, s’adreça a tots els integrants de la comunitat de l’escola que vulguin col·laborar desinteressadament, a través de qualsevol tipus d’aportació, en aquesta iniciativa social, que pretén estar al costat de les famílies que passen per un moment econòmic complicat.

 

 

Beca social i d’excel·lència acadèmica

 

Es tracta d'una beca social i també d'excel·lència, perquè també volem que l'ajuda s'aprofiti al màxim i que els qui la rebin en siguin dignes mereixedors. Per aquest motiu, el segon criteri que demanen és que els candidats tinguin uns resultats acadèmics excel·lents, que es mantinguin durant el curs universitari.

 

En els propers mesos obrirem la convocatòria per presentar-se a aquesta ajuda, que posem a disposició de la comunitat de l’escola i, específicament, dels alumnes de batxillerat, als quals ja fem costat des de fa molt de temps.

 

El Premi Raimon Algueró als millors treballs de recerca en temàtiques socials, el programa de mentoria per als treballs de recerca, i el finançament d’una part del títol de monitor, són només alguns altres serveis que oferim per a un acompanyament integral dels estudiants durant tota l'etapa de batxillerat.

info.jpg

Per tal de participar d’aquest fons de donacions, preguem que adreceu un correu a antics.casp@fje.edu amb la informació següent:

 

  • Títol del correu: col·laboració en el fons de la beca universitària Antics Casp

  • Noms i cognoms de la persona que vol fer el donatiu

  • Adreça de correu electrònic i telèfon

 

Una vegada rebut el correu, des de la Secretaria de l’Associació d’Antics Alumnes hi contactaran per poder tramitar el donatiu.

bottom of page