top of page
vista-lateral-persona-que-sostiene-figurilla-avion-sobre-mapa.jpg

Una xarxa d'Antics Alumnes de Casp arreu del món per contactar-hi

202206_AnticsAlumnes_BrunaSalesGemma.jpg

GEMMA BRUNA

Vicepresidenta primera de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp

logo nou antics CASP.png

ANTICS ALUMNES

L'Associació d'Antics Alumnes Associats de Casp disposa d'una xarxa d'antics alumnes que viu, estudia i treballa fora de Catalunya, a la resta d'Espanya i també a l'estranger. Els seus integrants s'ofereixen a l'alumnat de l'Escola per donar-los suport i assessorar-los si els cal.

La presència d'antics alumnes fora del nostre país ha estat històricament una constant, però l'any 2020, quan la pandèmia de la COVID19 ens va obligar a celebrar el Dia de l'Antic Alumne en línia vam decidir donar veu a la nostra comunitat a l'estranger per tal que ens saludessin des de la distància.

 

Aquesta crida va ser l'embrió de la xarxa, que esperem que creixi molt més, però que de moment ens ha permès identificar perfils i experiències d'antics alumnes de l'Escola que, per diversos motius professionals, laborals o familiars, un dia van decidir viure i treballar lluny de casa.

 

La majoria en fa un bon balanç i considera que conèixer noves cultures, ja sigui viatjant, fent una estada o instal·lant-se definitivament fora de casa, els ajuda a obrir la mentalitat i els ha suposat una gran experiència personal.

 

Us oferim un extracte de les salutacions que ens van enviar, en el seu moment, alguns dels antics alumnes que des de fa anys hi ha repartits arreu del món

"Recomano viatjar, i si pot ser viure a l'estranger, perquè això t'obre la ment a nivell professional i et fa créixer personalment."

Rocío Canals

Viu i treballa a Siena, Itàlia

 

"Estic molt orgullós d'haver estudiat a Casp. Per a mi ha estat molt important tota la gent amb qui vaig compartir la meva estada a l'Escola: companys, professors, monitors, entrenadors de bàsquet, l'escola d'estiu i les colònies. En tinc molts bons records i conservo molts bons amics que estaran sempre amb mi. Actualment soc entrenador d'Estona Letona, un equip de bàsquet de primera divisió."

Lluís Riera

Viu i treballa a Estònia

"Visc i treballo a Singapur des de fa 11 anys i ja en fa 17 que em vaig casar amb una noia d'aquí. Actualment treballo com a director de vendes d'una empresa italiana i m'ocupo de la zona del sud-est asiàtic."

Lluís Gutiérrez

Viu i treballa a Singapur

 

"Des de març de 2020 que estic vivint a Estocolm amb la meva família i per motius laborals."

Sergi Morlans

Viu i treballa a Estocolm, Suècia

 

"Fa més de 20 anys que visc fora de Catalunya i des de fa 6 anys estic instal·lada a Bonn."

Irene Casanova

Viu i treballa a Bonn, Alemanya

 

"Trobem a faltar les trobades amb els nostres companys i amics de Casp, però per als qui us animeu a venir, ens podreu trobar a Tòquio."

Francesc Realp i Sol Jaumandreu

Viuen i treballen a Tòquio, Japó

bottom of page