top of page

Learning English in PIN

antoni arrufat.jpg

ANTONI ARRUFAT

Mestre d'anglès a la PIN

JUDITH PINAR_PIN-3A.jpg

JUDITH PINAR

Mestra d’anglès a la PIN

PIN

Interested in knowing a bit more about how we learn English in Casp? Let’s start! 

 

A primer curs de la PIN ens hem aventurat a ensenyar l’anglès seguint la metodologia AMCO, on l’alumnat gaudeix de l’anglès sent-ne protagonista. L’anglès es presenta com una 2a primera llengua i la comunicació a l’aula és only in English. Es fa una seqüència cíclica de continguts on la discriminació auditiva té un gran pes. Aquesta metodologia està acompanyada de molts recursos acadèmics i logístics per als docents. Una de les activitats estrella on els alumnes gaudeixen especialment és el rol de miniteacher conjuntament amb les daily routines

 

A segon curs de la PIN tenim Storytime, que és una estona dedicada a la lectura compartida i conjunta en anglès. Els nens i nenes reben aquest input per part d’una professora nativa, la qual fa l’explicació i la posterior dinamització de la lectura. 

 

Una altra activitat de PIN 2 motivadora per als alumnes és l’hora de Play with me en la qual assisteix la meitat del grup-classe. Els infants potencien principalment la seva expressió i comprensió oral mitjançant activitats ludicopedagògiques i de treball en petits grups. Tot té lloc a les sales polivalents, ideals per fomentar el treball en moviment, les agrupacions diverses de l’alumnat i l’ús de diferents materials didàctics i de joc.

 

A tercer curs de la PIN és el primer any que ens hem endinsat en el món del Drama preparant l’obra The three little pigs and the big bad wolf. En primer lloc, vam desenvolupar habilitats dramatúrgiques a través de petites activitats teatrals que van culminar, després de mesos d’assaigs, en el gran dia de les representacions de l’obra, on les famílies i altres alumnes eren els espectadors. 

 

D’altra banda, cada setmana es dedica una sessió a Bite Size Fun on es presenten continguts dels diferents projectes del curs en llengua anglesa, des de la fabricació d’un braç articulat per conèixer com ens movem, fins a una obra d’art surrealista creada de manera grupal.   

 

Busquem doncs, un aprenentatge de l’anglès a través d’aproximacions pedagògiques diverses, motivacionals i participatives, on els i les alumnes poden ser protagonistes.

pin3.jpg
bottom of page