Per fi…convivències! 

Les colònies escolars són ideals per consolidar amistats, fer-ne de noves, gaudir de l’entorn natural i fomentar la convivència amb altres companys/es de classe i de curs. I aquest curs 2021-2022 encara ha estat més especial per als alumnes de 1r i 2n PIN, que molts d’ells s’estrenaven en aquesta emocionant experiència.
2112_BorjaMarine.jpg

BORJA MARINÉ

Mestre de PIN

PIN

La pandèmia ens ha fet canviar molts hàbits i ens ha fet adaptar-nos a noves situacions. Però també ha comportat que ara li atribuïm més importància i valorem més positivament experiències que fins fa un temps estaven dins la normalitat absoluta. Us hem trobat a faltar, convivències!

imatgeGaleria (2).jpg

Aquest curs 2021-2022 sembla que comencem a veure la llum en molts dels nostres hàbits del passat i els hem anat retrobant de mica en mica: reunions, trobades, excursions, barreja d’alumnes…i les convivències! A principi de curs ja van marxar els alumnes de cicle mitjà (3r i 4t PIN) així com la resta de cursos més grans. Però faltàvem els petits de la PIN. Aquests alumnes de 1r i 2n, que molts d’ells mai no havien gaudit de l’experiència, s’han pogut treure l’espina en el tercer trimestre escolar. 

 

Motxilla i (sobretot) nervis ben a punt! El passat dijous 12 i divendres 13 de maig, els i les alumnes de 1r i 2n PIN vam marxar de convivències a Canyelles. A l'autocar d'anada no faltaven cançons i energia. Per fi, arribem a El Pinar, la casa de colònies. Ens reben els monitors i ja comencem l'aventura, no hi ha temps per perdre!

 

All llarg dels dos dies gaudim d'activitats al bosc i a la casa que ens ajuden a conviure, a compartir uns espais, en el si del propi grup o amb altres companys de curs, mengem tots junts, aprenem a fer tasques conjuntes respectant els altres i compartim experiències, gaudim de la natura amb respecte tant de dia com de nit i, en definitiva, fem unes convivències que mai no oblidarem!

 

Les poques hores de son d'una nit màgica plena de nervis es fan presents a l'autocar de tornada.

 

Estem contents i agraïts de tots els moments viscuts! 

imatgeGaleria (20).jpg