top of page
taules 2.jpeg

Com afrontar la sortida de l’escola de Casp i entrar en el món universitari?

Ignasi Fernandez de Senespleda.jpg

IGNASI FERNÁNDEZ DE SENESPLEDA

Tresorer de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp

logo nou antics CASP.png

ANTICS ALUMNES

Més de 40 antics alumnes expliquen la seva experiència laboral i d’estudis en les taules d’orientació universitària.

Quina carrera universitària estudiaré? Com plantejar la sortida de batxillerat i entrar en l’àmbit universitari? Quines experiències en van treure en el seu moment els antics alumnes que han passat per l’escola?

Aquestes són algunes de les preguntes que s’han plantejat un any més en la celebració de les taules d’orientació universitària que ha organitzat l’Associació d’Antics Alumnes de Casp, en col·laboració amb l’escola.

La realització d’aquestes taules, el 6 de febrer, es dirigeix als alumnes de segon de batxillerat. En aquesta edició s’han mobilitzat més de 40 antics alumnes de Casp de diferents àmbits professionals i també docents universitaris per donar cobertura a les necessitats i inquietuds que els alumnes tenen en acabar l’escola.

En total es van organitzar sis taules: ciències de la salut, tecnologia, ciències, ciències socials, comunicació i humanitats i àmbit artístic. El principal valor afegit d’aquesta activitat és que els ponents que participen en aquestes sessions expliquen les sortides professionals dels estudis que van cursar i les seves experiències personals.

Una decisió important però no determinant.

Així, s’ha procurat oferir diferents testimonis de trajectòries professionals que permeten donar una visió a més llarg termini als alumnes de la simple immediatesa de l’elecció del grau universitari i relativitzar també l’angoixa i la inquietud que els pot provocar aquesta decisió.

Poder comptar amb estudiants dels diferents graus, professor universitaris i professionals de diverses disciplines, alguns d’ells emprenedors, amb experiència per haver treballat o estudiat a l’estranger, permet oferir una visió transversal.

L’acompanyament en l’orientació universitària que oferim des de l’Associació d’Antics Alumnes antics alumnes no acaba amb la realització de les taules d’orientació, sinó que la generositat i predisposició dels ponents ens permet fer un acompanyament i resoldre els dubtes que els puguin sorgir per part dels alumnes de batxillerat més enllà d’aquest dia.

Tots aquells alumnes de batxillerat poden contactar amb l’Associació d’Antics Alumnes adreçant un missatge de correu a antics.casp@fje.edu

taules 5
taules 4
taules 3
FOTO 2
taules 2
taules 1
bottom of page