top of page
pràtica speaking.jpg

Com preparem les certificacions oficials a 3r i 4t ESO-TQE?

Anna Barba.jpg

ANNA BARBA

Professora d’anglès a TQE i Batxillerat

MIREIA ESPUÑES.jpg

MIREIA ESPUÑES

Professora d’anglès a TQE i Batxillerat

TQE 

Des de l’Escola, ja fa molt anys que estem promovent la participació dels alumnes en exàmens oficials de certificació de llengües. Ben bé des de la primària. Tot i que l’Escola no prepara per a les certificacions oficials d’anglès com a tal, ja que ho fa el MENOF, sí que hi col·laborem des dels cursos com a projecte d’Escola.

 

Encara que a totes les classes i cursos d’anglès es treballen les competències principals de la llengua (reading, writing, speaking, listening, use of English),  a 3r i 4t TQE estem fent un acompanyament actiu per a tots els alumnes, però sobretot per als que voluntàriament es vulguin presentar al FCE (nivell B2) o al CAE (nivell C1), popularment coneguts com el First i l’Advanced.

Aquest acompanyament inclou treball a l’aula de materials de pràctica de l’examen i l’accés a materials a través de l’eina del Google Classroom, que els serveixen per familiaritzar-se més amb l’estructura i funcionament de l’examen i per practicar les diferents parts de la prova. A més, també han practicat les parts d’expressió oral amb l’ajuda de l’auxiliar de conversa, un altre dels programes de l’Escola per al foment de la llengua anglesa.

Finalment, per comprovar si els alumnes interessats realment tenien el nivell adequat per treure’s el certificat amb garanties, hem fet un mock-exam (prova tipus d’un examen real) que ens ha orientat a professors, alumnes i famílies en la idoneïtat de presentar-se a la prova.

Ara ja tenim les dates de matrícula i d’examen.

Només ens queda desitjar-los:

Good luck in your exam!

 

bottom of page