athlete-woman-walking-exercise-on-rural-

La Jesuïtada 2021

Caminada popular per ajudar les famílies que pels efectes de la pandèmia pateixen dificultats econòmiques.

ORIOL LLOP

Copresident de l'AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

Poques setmanes abans d’acabar les classes, totes les AMPA de les escoles dels Jesuïtes van decidir unir-se i organitzar conjuntament la que s’ha conegut com la Jesuïtada. En què consistia? Molt senzill. Es tractava de caminar amb la teva família o els teus amics des d’una escola dels Jesuïtes fins a una altra. Es podia triar el recorregut.

CASP sortida.jpg

Sabeu quantes escoles dels Jesuïtes hi ha a l’entorn de Barcelona? Doncs fins a 7 escoles! Aquí les teniu: Jesuïtes CASP, Jesuïtes Clot, Jesuïtes Gràcia, Jesuïtes Sant Gervasi, Jesuïtes Sant Ignasi, Jesuïtes Bellvitge i Jesuïtes Poble Sec.

Més de 150 persones van participar de l’activitat sortint de la seva escola o d’altres escoles i fent el recorregut que els va semblar més adient.

La gran majoria ho van fer caminant però hi va haver un grup d’aficionats al ciclisme de l’escola de Jesuïtes Clot i algunes famílies de Sant Ignasi que es van animar a fer la seva pròpia ruta amb bicicleta.

I també cal reconèixer la bogeria de dos pares, un de CASP i un de Jesuïtes Sant Gervasi, que van decidir fer tota la volta corrent. Van fer un total de 31 km corrent a bon ritme passant per totes 7 escoles. Les nostres fonts indiquen que passades algunes setmanes de la Jesuïtada encara pateixen cruiximents…!

A cada escola, o bé membres de l’AMPA o bé membres de la pròpia direcció de l’escola acollien els participants amb algunes begudes i galetes una vegada havien completat el tram que volien fer o simplement estaven de pas.

La majoria de participants van gaudir de la jornada tot esperant que l’any vinent es pugui organizar de nou amb més anticipació, més divulgació i que permeti aconseguir un objectiu molt evident: conèixer la xarxa d’escoles dels jesuïtes que hi ha a la nostra ciutat i fer pinya entre tots.

Fins l’any que ve!

​MÉS INFORMACIÓ

www.jesuitada.blogspot.com

ep CASP nous integrants de l_AMPA
ep CASP més caminadors
ep CASP delegats donant suport
ep CASP caminadors
ep CASP caminadors 6
Ciclistes a CASP
ciclistes a CASP 2
CASP sortida
CASP caminadors 5
Casp caminadors 3
CASP caminadors 4
CASP amics de Sarrià
CASP arribada
Bellvitge a CASP caminant
Casp caminadors 2