top of page
cadires capella.jpg

Fa un any que vam agafar el relleu...

autora_laura asin.png

LAURA ASÍN

Vocal de la Junta de l’AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

Fa un any que vam agafar el relleu com a junta de l'AMPA i en aquests mesos ens hem centrat a conèixer la institució, l'escola, les famílies i avançar fent petites passes.

Amb il·lusió hem pogut tornar a celebrar, després de dos anys de parèntesi, les tradicionals activitats: Fira de Sant Ponç, Mercat de Calaf i Sopar Solidari.


Hem col·laborat en la compra de 40 cadires per a la capella del 5è pis. I al MENOF en el 50% de la formació d'entrenadors i monitors, la renovació de l'equipament dels porters d’hoquei i amb l'obsequi d'una dessuadora per als entrenadors per la seva tasca voluntària.


La resta s'ha destinat a solidaritat, per a beques i ajudes econòmiques a famílies de Casp en dificultats econòmiques i contribució a l'escola per a l'acompanyament de vetlladors/es a les aules. D’altra banda, el que es va recaptar per Sant Ponç, a la rifa del Mercat de Calaf i al Sopar Solidari s'ha adreçat a institucions socials tradicionalment lligades amb l'escola.

Perquè tots som coneixedors que part de l'ADN de les famílies de Casp és la nostra vocació voluntària i solidària vers el col·lectiu menys afavorit, però durant aquest últim any hem après que la realitat actual és una altra, i pandèmia mediant, sembla que les regles de joc han canviat i que necessitem adequar-les per al nostre present i enfocar el futur.


Potser hem de revisar aquest que la solidaritat ben entesa comença per un mateix i seria el moment a destinar més recursos per a les famílies de Jesuïtes Casp que ho necessiten i fer costat al col·legi en accions per al benefici de tots nosaltres.


Després de l'any de conèixer és moment d'accelerar la velocitat de creuer i us demanen que tots pugem a bord perquè les 9 persones que forma la junta NO són l'AMPA. L’AMPA la formen les 1.250 famílies de l'escola i sense tots serà impossible arribar a port.


Necessitem de la vostra empenta i d'una mica del vostre temps, molt apreciat avui en dia, de les vostres propostes i de solucions realistes i viables en el context actual.

En aquest sentit, el passat 13 d'octubre ens vam reunir amb els delegats de curs  i el 15 de novembre amb tots els delegats de classe i les direccions d'etapes per compartir neguits i propostes per treballar conjuntament. Des d'aquí us agraïm la vostra implicació!!


Us podem avançar que ja tenim dates de les diferents activitats programades i de la nova posada en marxa de l'escola de pares (conferències, tallers...) perquè les agendeu als vostres calendaris i perquè amb la col·laboració de tothom siguin un èxit i una oportunitat de fer comunitat.

      Gener

Dimarts 17 de gener de 2023: presentació itinerari Anglès per etapes per a totes les famílies

Reunió preparació i coordinació Mercat de Calaf i Fira Sant Ponç amb els delegats d’etapa: MOPI, PIN i 1r i 2n eso-NEI (data per determinar)

calendari copia1.png

      Febrer

Primera reunió/xerrada Escola de Famílies (data per determinar)

calendari2.png

      Març

Dimarts 21 de març a les 18:45 h: reunió trimestral de Junta + delegats de curs + Direcció

calendari3.png

      Abril

Dissabte 22 d’abril: Mercat de Calaf

Segona reunió/xerrada Escola de Famílies (data per determinar)

calendari4.png

      Maig

Dijous 11 de maig: Fira de Sant Ponç

Dimarts 23 de maig a les 18:45 h: reunió trimestral de Junta + delegats de curs + Direcció

Tancament de curs i presentació de comptes

calendari5.png

      Juny

Dijous 15 de juny 2023: Assemblea ordinària AMPA / Sopar Solidari

Festes final de cicle: MOPI, 2n eso-NEI (6è primària), 4t ESO-TQE i 2n BATX

calendari6.png

Amb tot, no oblidem el que ens va dir i compartir el pare general Arturo Sosa SJ: el nostre objectiu com a educadors és la formació de dones i homes competents, conscients i compromesos amb la compassió. Aquestes quatre característiques defineixen la qualitat educativa de les escoles jesuïtes i el vertader sentit de l’excel·lència humana i acadèmica.

 

En retrobem ben aviat!

Cena
Menof
Reciclem
Menof2
Reunion2
bottom of page