WhatsApp Image 2022-05-10 at 16.50.15 (5).jpg

Com hem gaudit de Sant Ponç i del Mercat de Calaf!

Anna Traserra.jpg

ANNA TRASERRA 

Comissió de Festes

de l'AMPA

Ana Cruz.jpg

ANA CRUZ

Comissió de Festes

de l'AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

Després de dos anys sense poder celebrar les festivitats del Mercat de Calaf i la Fira de Sant Ponç per raó de la situació sanitària, enguany sí que les hem pogut viure i gaudir com sempre i ho hem fet amb molta il·lusió!

El Mercat de Calaf i Sant Ponç no només són dues diades històricament celebrades per la nostra escola i molt gaudides pels alumnes, sinó que són dues de les iniciatives amb esperit solidari que lidera l’AMPA des de la Comissió de Festes amb la voluntat de col·laborar amb entitats que donen suport a persones en risc d’exclusió social.

 

Aquest any, dins del procés d’ordenació de les aportacions que fan les famílies a través de les iniciatives de l’AMPA hem firmat convenis de col·laboració amb les entitats receptores de les donacions, facilitant d’aquesta manera la transparència i comprensió sobre la destinació de les aportacions.

 

Moltes gràcies a totes les famílies i alumnes que heu participat i contribuït a aportar el vostre granet de sorra a les tasques tan necessàries que fan organitzacions com la Fundació la Vinya i la Fundació Gavina.

ampa_infografia.jpg